Acest site web (numit în continuare "SITE" este administrat de SC DRILL ROCK TOOLS SRL. Numită în continuare "SOCIETATEA", cu sediul social în Deva, Str. Ciprian Porumbescu, bl.22, sc.C. ap.21.

SOCIETATEA depune eforturi pentru menţinerea corectitudinii informaţiilor expuse pe SITE. Cu toate acestea, având în vedere posibile erori cu privire la aceste informaţii, SOCIETATEA precizează că imaginea produselor are caracter informative, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului, fără notificare prealabilă de către producători. De asemenea, unele caracteristici sau preţul produselor prezentate pe SITE, pot fi modificate de către SOCIETATE fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

De asemenea, din considerente legate de spaţiu şi coerentă structurii informaţiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, însă SOCIETATEA face eforturi de a prezenta informaţiile cele mai relevante.

Promoţiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile în limita stocului disponibil.

SITE-ul poate conţine şi link-uri către alte site-uri. SOCIETATEA nu este responsabilă de politica de confidenţialitate practicată de acestea precum şi de orice altă informaţie menţionată pe aceste site-uri.


În cuprinsul prezentului document, următorii termeni folosiţi cu majuscule vor avea, dacă din context nu rezultă altfel, înţelesurile specificate mai jos:

UTILIZATOR: reprezintă persoana care accesează SITE-ul, în scopuri private sau profesionale şi care a acceptat Condiţiile de Utilizare ale prezentului SITE, îndeplinind în acest sens toate cerinţele procesului de înregistrare.

CLIENT: reprezintă persoana care accesează SITE-ul, în scopuri private sau profesionale şi care a acceptat Condiţiile de Utilizare ale prezentului SITE, îndeplinind în acest sens toate cerinţele procesului de înregistrare, ce iniţiază şi finalizează o comandă.

UTILIZARE ABUZIVĂ: reprezintă utilizarea SITE-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementărilor şi ale legislaţiei în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii SC DRILL ROCK TOOLS SRL.

COMANDA: reprezintă un document electronic, generat ca urmare a accesării SITE-ULUI de către un CLIENT, ce intervine ca formă de comunicare între SOCIETATE şi CLIENT.

CONTRACT: reprezintă o COMANDĂ confirmată de către SOCIETATE, prin care SOCIETATEA este de acord să livreze CLIENTULUI produse şi servicii, iar CLIENTUL este de acord efectueze plata acestora.

UTILIZATORII/CLIENŢII acestui SITE sunt rugaţi să citească cu atenţie termenii şi condiţiile de utilizare următoare.


Termenii şi condiţiile următoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunându-se de drept prevederilor generale ale legislaţiei în vigoare.

Termenii şi condiţiile de utilizare pot fi modificate oricând prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificări devenind obligatorii cu efect imediat pentru toţi UTILIZATORII/CLIENŢII.

Prin accesarea SITE-ului UTILIZATORII consimt să respecte termenii şi condiţiile prezentate în continuare precum şi legislaţia aplicabilă.


DERULAREA OPERAŢIUNILOR DE VÂNZARE PE SITE. CONTRACTUL

Prin lansarea unei COMENZI pe SITE, CLIENTUL este de acord cu formă de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care SOCIETATEA îşi derulează operaţiunile pe SITE.

Dacă SOCIETATEA confirma executarea unei COMENZI, acest lucru va implica o acceptare completă a termenilor COMENZII. Acceptare comenzii de către SOCIETATE se consideră finalizata atunci când există o confirmare electronică (e-mail) din partea SOCIETĂŢII către CLIENT, fără a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urmă.

SOCIETATEA nu considera în nici un moment o COMANDĂ neconfirmata ca având valoarea unui CONTRACT.

Aşadar, CONTRACTUL intra în vigoare la confirmarea COMENZII de către SOCIETATE.

Prezentele termene şi condiţii generale de vânzare vor sta la baza CONTRACTULUI astfel încheiat, în completarea acestora fiind Certificatul de Garanţie emis de către SOCIETATE sau un furnizor al acestuia.


OBIECTUL CONTRACTULUI

Obiectul CONTRACTULUI îl constituie produsul/produsele şi serviciile cu privire la care CLIENTUL şi-a exprimat opţiunea de a le cumpăra, prin generarea unei COMENZI pe SITE confirmată de către SOCIETATE. Produsul/produsele are/au caracteristicile menţionate de către SOCIETATE pe SITE.


PREŢUL CONTRACTULUI

Preţul produsului/produselor este acela menţionat pe SITE. Preţul poate fi modificat de către SOCIETATE, în orice moment, fără preaviz.

Pentru a fi aplicabil preţul produsului trebuie să fie sincer şi serios. Astfel, SOCIETATEA atenţionează asupra faptului există cazuri când, ca urmare a unor disfuncţionalităţi ale SITE-ului sau erori, preţul afişat pe SITE poate să nu fie cel real. În aceste cazuri, SOCIETATEA va informa CLIENTUL asupra preţului corect.

Preţul include TVA precum şi orice altă taxa.


MODALITATEA DE LIVRARE

SOCIETATEA îşi va îndeplini obligaţiile contractuale în termen de cel mult 30 zile de la data la care a comunicat CLIENTULUI mesajul de confirmare referitor la COMANDĂ. În cazul în care nu poate executa CONTRACTUL din cauză că produsul nu este disponibil, SOCIETATEA va informa CLIENTUL despre această situaţie.

SOCIETATEA poate livra CLIENTULUI un produs similar având acelaşi preţ, în situaţia în care produsul solicitat iniţial nu este disponibil, numai după informarea şi cu acordul CLIENTULUI.

Produsul va fi livrat CLIENTULUI printr-o firmă de curierat/transport marfa.


MODALITATEA DE PLATĂ

Preţul, modalitatea de plată şi termenul de plată sunt specificate în COMANDĂ. SOCIETATEA va emite către CLIENT o factură pentru produsele şi serviciile ce urmează a fi livrate, obligaţia CLIENTULUI fiind să furnizeze toate informaţiile necesare emiterii facturii conform cu legislaţia în vigoare.

 • Plată cu numerar se face în lei, integral, la livrare. În cazul livrării produsului printr-o firmă de curierat/transport marfa, CLIENTULUI poate după plată produsului, CLIENTUL poate solicita la CONFIRMAREA COMENZII societăţii, verificarea de faţă cu reprezentantul firmei de curierat conţinutul coletului, iar în cazul în care conţinutul coletului nu este acelaşi cu comanda efectuată de către CLIENT, acesta va putea refuza coletul prin completarea unui proces verbal. Plata se va face direct către firmă de curierat pe bază de chitanţa.
 • Plata online folosind cardul: Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiţii de siguranţă deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic şi Electron) şi MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Pentru finalizarea corectă a tranzacţiei, trebuie furnizat codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fără spaţii), data de expirare şi ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripţionate pe bandă cu semnătură (în funcţie de card, pot lipsi).
 • Ordin de plata: Plată prin Ordin de plată se face doar în baza facturii proforme emise de SOCIETATE, în urma confirmării telefonice a comenzii cu un consultant de vânzări. Livrarea mărfii se face după confirmarea plăţii. În afară de cazul în care este agreat de SOCIETATE şi CLIENT diferit, SOCIETATEA se descarcă de riscurile şi responsabilităţile asociate produselor şi serviciilor comandate de către CLIENŢI în momentul predării acestora către curier, pe bază de contract, sau către reprezentantul CLIENTULUI. SOCIETATEA va asigura ambalarea corespunzătoare a bunurilor şi va asigura transmiterea documentelor însoţitoare la CLIENT. SOCIETATEA va efectua livrarea produselor şi serviciile doar pe teritoriul UE. Proprietatea asupra produselor şi serviciilor va fi transferate CLIENTULUI la momentul efectuării plăţii.

Coletul poate fi refuzat conform procedurii de mai sus, decât în cazul în care existe motive temeinice de refuz. În cazul în care clientul refuza coletul, curierul îi va returna contravaloarea coletului după completarea procesul verbal de refuz. SOCIETATEA atenţionează CLIENŢII ca în cazul livrării prin curier, acesta nu este autorizat de către SOCIETATE să permită CLIENTULUI deschiderea coletelor înainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnării de livrare şi achitării contravalorii a acestora.

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzacţii.

Indiferent de valută existenta în cont, tranzacţiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii CLIENTULUI.


POLITICA DE RETURNARE

Potrivit legislaţiei în vigoare, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi, în cazul produselor care nu sunt comenzi speciale, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului său, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului. Clientul va fi informat în scris la confirmarea COMENZII, asupra produsului comandat ca fiind SPECIAL.

Aşadar, consumatorul are dreptul de returna produsul achiziţionat, fără penalităţi, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea acestuia, cu suportarea cheltuielile directe de returnare.

Atragem atenţia că, în cazul în care produsele a căror returnare se solicita prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, şocuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garanţie lipsa, ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, suma ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.

În cazul exercitării dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face în cel mult 30 de zile de la retur.

Excepţii:

1) Următoarele categorii de produse se pot returna numai în situaţia în care sunt sigilate:

    a) Uleiuri;

    b) Sisteme de ridicare;

2) Următoarele categorii de produse nu se pot returna:

    a) Produsele executate după specificaţiile consumatorului;

    b) Produsele distinct personalizate;

    c) Produsele care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid

    d) Produsele speciale neexistente pe stoc;

    e) Piese utilaje și auto de origine.


TERMENI DE LIVRARE

SOCIETATEA va livra produsele în cadrul termenelor menţionate pe site pentru produsul comandat, la data generării COMENZII sau în cel mult 30 de zile de la data la care CLIENTUL a generat COMANDA, cu excepţia cazului în care părţile au convenit altfel.

SOCIETATEA, în cazul în care nu poate executa CONTRACTUL motivate de faptul că produsul său serviciul nu este/nu mai este disponibil, va informa CLIENTUL despre această indisponibilitate, urmând ca sumele de bani achitate de către CLIENT pentru produsul său serviciul indisponibil să fie rambursate în termen de maximum 30 de zile.

În cazul în care nu pot fi respectate termenele de livrare, SOCIETATEA va anunţa CLIENTUL cu privire la termenul estimat de finalizare a livrării.

În cazul în care SOCIETATEA primeşte informaţii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, SOCIETATEA poate refuza onorarea livrării, fără ca acest lucru să se considere o încălcare a CONTRACTULUI, sau poate stabili un nou termen de onorare a comenzii.


POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE

SOCIETATEA prelucrează date cu caracter personal prin culegerea de la UTILIZATORI/CLIENŢI a datelor personale necesare executării CONTRACTULUI şi se obliga să respecte dispoziţiile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Datele obţinute de către SOCIETATE vor fi stocate în baze de date iar SOCIETATEA va lua toate măsurile pentru protecţia lor împotriva distrugerilor accidentale sau ilegale.

Pentru executarea CONTRACTULUI, SOCIETATEA va transmite datele cu caracter personal culese de la CLIENŢI către firmă de curierat care va livra produsele precum şi către unităţile bancare prin care vor fi procesate plăţile on-line.


INFORMAŢII LEGALE


RĂSPUNDEREA SOCIETĂŢII

SOCIETATEA nu poate fi făcută răspunzătoare pentru nici o pierdere în situaţia în care aceasta este cauzată de nerespectarea prezentelor termene şi condiţii/CONTRACTULUI şi celorlalte instrucţiuni menţionate pe SITE.

SOCIETATEA nu răspunde, de asemenea, pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncţionării SITE-ului precum şi pentru cele rezultând din imposibilitatea accesării anumitor link-uri accesibile de pe SITE.

SOCIETATEA nu este responsabilă pentru daune de orice fel pe care CLIENTUL sau oricare terţă parte o poate suferi că rezultat al îndeplinirii de către SOCIETATE a oricărei din obligaţiile sale conform CONTRACTULUI şi pentru daune care rezultă din utilizarea produselor şi serviciilor după livrare şi în special pentru pierderea produselor.


GARANŢII

Toate produsele comercializate pe SITE, cu excepţia celor resigilate, beneficiază de condiţii de garanţie conforme legislaţiei în vigoare şi politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele sunt noi, în ambalajele originale şi provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.

Lipsa certificatului de garanţie al produsului trebuie semnalata în maxim 48 ore de la recepţia mărfii pe adresa de e-mail sales@drillrock.ro. Orice sesizare ulterioară nu va fi luată în considerare.

Garanţiile produselor comercializate pe SITE sunt asigurate de către producători, SOCIETATEA fiind doar un intermediar între producător şi CLIENT.

SOCIETATEA asigura consultanta CLIENTULUI, dar garanţia va fi realizată de către service-urile autorizate de către producător, trecute în certificatul de garanţie.

CLIENTUL, în calitate de cumpărător, are obligaţia să ia la cunoştinţă şi să respecte prevederile cuprinse Certificatului de Garanţie, în caz contrar existând posibilitatea de a pierde garanţia.


FORŢĂ MAJORĂ

Nici una din părţi nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligaţiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forţă majoră, în conformitate cu legislaţia în vigoare.


LEGEA APLICABILĂ – JURISDICŢIA.

CONTRACTUL este supus legii romane. Eventualele litigii apărute între SOCIETATE şi CLIENT se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecătoreşti romane competente din Bucureşti.


DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Toate materialele integrate în acest SITE sunt proprietatea intelectuală a SOCIETĂŢII. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, exceptând perioada de care este nevoie să fie vizualizate online. Totuşi, paginile complete ale SITE-ului pot fi tipărite dacă sunt destinate a fi folosite în scop strict personal. Fără a trece cu vederea aplicabilitatea generală a cel menţionate anterior, SOCIETATEA poate oferi ocazional oportunitatea de a descărca imagini de fundal, economizoare de ecran sau alte programe utilitare din SITE.


PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prin date cu caracter personal se înţeleg orice informaţii referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă; o persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un număr de identificare ori la unul sau la mai mulţi factori specifici identităţii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezintă orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea către terţi prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea, ştergerea sau distrugerea.

SOCIETATEA înregistrează numai informaţiile cu caracter personal oferite voluntar de către vizitator/UTILIZATOR/CLIENT.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, SOCIETATEA are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizează UTILIZATORII/CLIENŢII.

SOCIETATEA respecta dreptul la confidenţialitate datelor fiecărei persoane care accesează SITE-ul.

SOCIETATEA nu va colecta date personale despre UTILIZATORI/CLIENŢI (nume, adresa, telefon sau adresa de poştă electronică) (numite în continuare "Date Personale") exceptând situaţia în care UTILIZATORII/CLIENŢII înşişi comunica aceste date.

Prin înscrierea pe SITE/efectuarea unei COMENZI şi completarea datelor personale în formularele de înscriere, UTILIZATORII/CLIENŢII decalară că sunt de acord că toate datele lor personale să fie incluse în baza de date a SOCIETĂŢII şi îşi dau acordul expres şi neechivoc ca toate datele lor personale să fie stocate şi utilizate pentru:

 • Activităţi de marketing prin primirea de mesaje de informare sau comerciale (oferte, promoţii, mesaje publicitare şi de marketing privind activitatea SOCIETĂŢII şi a terţilor cu care SOCIETATEA are relaţii de orice natură) la adresele de e-mail comunicate SOCIETĂŢII,
 • Participarea la concursuri, promoţii;
 • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări în site, administrare, etc);
 • Statistici interne necesare pentru îmbunătăţirea calităţii serviciilor oferite şi imaginii SITE-ului şi pentru crearea unor elemente caracteristice noi, promoţii, funcţionalităţi şi servicii noi;
 • Pentru a asigura accesul la secţiuni cu acces limitat ale SITE-ului;
 • Cercetări de piaţă;
 • Urmărirea datelor de vânzări.

SOCIETATEA poate face cunoscute aceste informaţii în cadrul dealerilor şi agenţilor săi pentru activităţile menţionate mai sus.

SOCIETATEA nu va dezvălui nici un fel de informaţie despre UTILIZATORII/CLIENŢII SITE-ului sau fără a primi mai întâi consimţământul expres al acestora în această privinţă. În acelaşi timp însă, poate dezvălui informaţii şi date cu caracter personal atunci când acest lucru este prevăzut expres prin lege.

Conform Legii nr. 677/2001, UTILIZATORII/CLIENŢII beneficiază de dreptul la informare (art. 12), acces la date (art. 13), intervenţie (art. 14), opoziţie (art. 15), de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) şi de a se adresa justiţiei (art. 18). Totodată, aceştia au dreptul de a se opune prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, orice persoană se poate adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la sediul SOCIETĂŢII.

Pe baza unei cereri scrise, datate şi semnate, expediate pe adresa SC DRILL ROCK TOOLS SRL, Deva, Str. Ciprian Porumbescu, bl.22, sc.C. ap.21., Jud. Hunedoara. UTILIZATORII/CLIENŢII îşi pot exercita, în mod gratuit, următoarele drepturi:

 • O dată pe an, confirmarea faptului că datele personale sunt sau nu prelucrate;
 • Să intervină asupra datelor transmise;
 • Să se opună prelucrării datelor pentru motive întemeiate şi legitime legate de situaţia lor particulară.

Orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, aceasta menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit fără nici o justificare, la prelucrările datelor sale personale în scopuri de marketing direct. Detalii la www.dataprotection.ro