Livrare prin curierat rapid.

TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZI MAI MARI DE 500 RON!

Preţurile de pe site includ Taxa Verde şi TVA.

Echipa Drillrock.ro va face tot ce îi stă în putinţă pentru a onora comenzile dumneavoastră în termen de 48 ore, dar în cazul unor anumite produse termenul maxim pentru livrarea acestora poate dura până la 30 de zile. Pentru a stabili toate detaliile legate de livrarea în bune condiţii a produselor unul dintre consilierii noştri vă va contacta în cel mai scurt timp. Vom face tot posibilul ca produsele dumneavoastra să ajungă în cel mai scurt timp, în siguranţă, şi la cele mai mici preţuri posibile.

SC DRILL ROCK TOOLS SRL îşi rezerva dreptul să confirme comanda dumneavoastră înainte de expedierea coletului. Comenzile plasate pe site vor fi confirmate telefonic de către unul dintre operatorii noştri. După confirmarea comenzii de către unul dintre operatorii noştri, vom stabili un termen de livrare. Livrarea şi confirmarea comenzii pot fi influenţate de următoarele aspecte: distanţa până la destinaţie, condiţiile meteorologice nefavorabile, momentul în care a fost plasată comandă şi disponibilitatea produsului.

Pentru livrarea comenzilor mai mari de 500 RON, TRANSPORTUL este GRATUIT oriunde pe teritoriul României prin curierat rapid/transport marfa în localităţile în care există sedii ale firmei de curierat. În cazul în care societatea de curierat/transport marfa solicita taxarea km în plus, aceste costuri vor fi suportate de către CLIENT, iar pentru comenzile mai mici de 500 RON se percepe un tarif de 24 RON inclusiv TVA.

Plata produselor se poate face prin: ramburs la primirea coletului sau plată online. Clientul plăteşte atât contravaloarea produsului comandat cât şi transportul aferent acestuia. De asemenea clientul poate opta pentru asigurarea coletului pe perioada transportului, pentru aceasta percepându-se o taxă de 1% din valoarea comenzii.

Condiţiile în care se face transportul aparţin firmei de curierat, din momentul preluării coletului din depozitele noastre.

Clientul are obligaţia de a verifica în prezenţa curierului dacă ambalajului este intact. În cazul în care apar unele nereguli clientul are obligaţia de a completa un proces-verbal de constatare în prezenţa curierului. Reclamaţiile ulterioare nu vor fi luate în considerare.