Livrare prin curierat rapid

TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZII MAI MARI DE 500 RON!!!

Preturile de pe site includ Taxa Verde si TVA.

Echipa Drillrock.ro va face tot ce ii sta in putinta pentru a onora comenzile dumneavoastra in termen de 48 ore, dar in cazul unor anumite produse  termenul maxim pentru livrarea acestora poate dura pana la 30 de zile.

Pentru a stabili toate detaliile legate de livrarea in bune conditii a produselor  unul din consilierii nostri va va contacta in cel mai scurt timp. Vom face tot posibilul ca produsele d-voastra sa ajunga in cel mai scurt timp, in siguranta, si la cele mai mici preturi posibile.

SC DRILL ROCK TOOLS SRL isi rezerva dreptul sa confirme comanda dumneavoastra inainte de expedierea coletului.Comenzile plasate pe site vor fi confirmate telefonic de catre unul din operatorii nostrii. Dupa confirmarea comenzii de catre unul din operatorii nostrii, vom stabili si un termen de livrare. Livrarea si confirmarea comenzii poate fi influentata de urmatoarele: distanta pana la destinatie, conditiile meteorologice nefavorabile, momentul in care a fost plasata comanda si disponibilitatea produsului.

Pentru livrarea comenziilor mai mari Pentru livrarea comenzilor mai mari de 500 RON este TRANSPORTUL este GRATUIT oriunde pe teritoriul Romaniei prin curierat rapid/transport marfa in localitatile in care exista sedii ale firmei de curierat. In cazul in care societatea de curierat/transport marfa solicita taxarea km in plus, aceste costuri vor fi suportate de către CLIENT, iar pentru comenziile mai mici de 500 RON se percepe un tarif de 22 RON inclusiv TVA.

Plata se face prin ramburs la primirea coletului. Clientul plateste atat contravaloarea produsului comandat cat si transportul aferent acestuia. De asemenea clientul poate opta pentru asigurarea coletului pe perioada transportului, pentru aceasta percepandu-se o taxa de 1% din valoarea comenzii+TVA.

Conditiile in care se face transportul apartin firmei de curierat , din momentul preluarii coletului din depozitele noastre.

Clientul are obligatia de a verifica in prezenta curierului daca ambalajului este intact si corespunde cantitativ cu ceea ce a comandat.In cazul in care apar unele nereguli clientul are obligatia de a completa un process-verbal de constatare in prezenta curierului. Reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in considerare.